Vodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнhe зagoрodнogo domaVodянoe otoплeнhe domaOtoплeнhe зagoрodнogo domaOtoплeнhe doma

Bemantelend stoyakov en podvodok naar apparata

In bemantelend stoyakov noodzakelijk om volgende regels te verrichten:

 • Stoyaki worden strikt met betrekking tot otvesu gebouwd;

 • In dvukhtrubnoi systeem aangrijpend stoyak situeren op de linkerzijde (als om muur), en hiertegenover van de linkerzijde te beschouwen;

 • Noodzakelijk om volgende afstanden tussen bijlen stoyakov en muur te verzetten: 35 mm in de diameter stoyakov tot toe 1 1/4 inch incluis en 50 mm in de diameter stoyakov 1 1/2 inch en 2 inch, aanvaarding +5 mm;

 • Afstand tussen bijlen langsvarende toerbeurt aangrijpend en antoniem stoyakov moet 80 mm in de diameter van de tabakspijpen stoyakov tot toe 1 1/4 inch zijn;

 • In ruimere diameters gegevene blijk van afstand wordt van de voorwaardes van het gerief van het gedrag van bemantelend geaccepteerd;

 • Stoyaki aanhechtsel naar de muren khomutami op het hoogtepunt 1.5-1.8 m van de seks;

 • Per de verdieping moet worden een punt van striemend gekomen.

Omdat stoyaki in de verwarming verlengen en enkel motie van hen verbonden zich aan dit verschijnsel, kunnen resulteren in knoeien van de wondpleister in de plaatsen van de rijstrook stoyakov door perekrytiya, van node in deze plaatsen om stoyaki door de kinkhoorns van krovelnoi dunne metaalplaat, van obrezkov de tabakspijpen van ruime diameter te verzaken. De boorden van de kinkhoorns geadapteerd in perekrytii, moeten voorwaarts overheen de hoogte van de seks (van het plafond) op 20-30 mm komen. In de plaatsen van de rijstrook stoyakov door de van hout constructies van noodzakelijke tabakspijp om listovym door de asbest te isoleren.

Kaal gebouwde koppelen pijpleidingen op muftakh, flantsakh of met behulp van weldings. Bemantelend van de bedekt-verhogen pijpleidingen wordt slechts door lassend verricht.

Muftovoe de verbinding van de tabakspijpen behoeftes narezaniya op de verenigde details van kervend.

Kervend is misschien inner en buitenst.

Op de schuifsloten, shpilkakh, tabakspijpen, kernen en op verschillende andere cilindrische details narezaiut buitenst kervend; In fasonnykh onderdelen, in flantsakh voor rebristykh tabakspijpen, in radiatornykh kurken, noten, de details van de machines en metaal constructies narezaiut inner kervend.

Eлemeнtы рeзьbы

Vijg. 58. De eerste beginselen van kervend

Belangrijkste eerste beginselen rezb worden op de vijg gepresenteerd. 58. Tussen deze tvloeien: De tree van kervende - afstand tussen apices of terrein twee naburig vitkov; De diepte van kervende - afstand van de kervende top tot toe zijn stichting; De hoek van het profiel van kervende - hoek, maakte tussen de lateraale kanten van het profiel in de vliegtuigen van de as; Buitenste diameter is een grotste diameter van kervend van schroef (tabakspijpen) mat met betrekking tot de top van kervend loodrecht naar de kervende as; Inner diameter is een afstand, naar de gelijkmatige diameter van de cilinder, waarover navernuta zeen van kervend.

Kervend met betrekking tot het systeem van de afmetingen verdelen op metrisch en diuimovuiu onder.

 • Metrisch kervend is (vijg. 59 en) heeft in het profiel het type van ravnostoronnego driehoek met de hoek in de top, gelijkmatig 60°. De apices van de ramingen gepaard van schroef en noten srezany. Eigenschappen metrisch kervend door de diameter van schroef in millimetrakh en de tree van kervend in millimetrakh.
 • Chctemы рeзьb

  Vijg. 59. Systemen rezb
  En - metrisch kervend; B - diuimovaya kervend

 • Diuimovaya kervend (vijg. 59 b) heeft in het profiel zelfde type, hoe metrisch kervend, maar in haar hoek in de top is egaal 55°. Eigenschappen dit kervend door het aantal van zeenen op een inch en door buitenste diameter in de inches of de aandelen van de inch. Diuimovaya kervend tot verdeeldheiden brengt op trubnuiu en krepezhnuiu. Op trubnoi kervend profiel zakruglennyi (vijg. 60 b), maar wordt gegolden ook kervend met ploskosrezannym profiel (vijg. 60 en). Door de diameter van trubnoi kervende conventioneel wordt de inner nominaale diameter van de tabakspijp beschouwd.

Vhdы tруbнoй рeзьbы 

Vijg. 60. De types van trubnoi kervend
En - trubnaya kervend met ploskosrezannym door het profiel; B - trubnaya kervend met zakruglennym profiel

Trubnaya kervend door de diameter 1/2 en 3/4 inch 14 zeenen heeft op een inch, en begin van 1 inch en hoger boven - 11 zeenen op de inch.

Op trubnoi kervende twee laatste zeenen hebben onvolledig narezku - zogenaamd sbeg gebruikt voor zaklinivaniya beeindigen fasonnoi onderdeel, navinchivaemoi op de tabakspijp. Zodanig verbinding zamelde op lnyanoi oor-spui met de mengeling surika en naturalnoi olify, eigenen handelswaar germetichnostiu in.

In het gebouw van de tabakspijpen zijn gebruikt lang van alsmede klein trubnye kervend. Lang kervend verhuurt om razbornyi het type van verbinding - sgon te winnen.

Kervend op de tabakspijpen in het algemeen narezaiut kluppami met razdvizhnymi plashkami. Op de tabakspijpen door de diameter 1/2 en 3/4 inch suitably narezat kervende kluppom Maevskogo (vijg. 61).

Kлупп Maecckogo 

Vijg. 61. Klupp Maevskogo

Klupp Maevskogo bestaaatt uit lichaam 1 met het venster, bij wie worden ingeschoven twee razdvizhnye plashki 2 adapteerde door halsstarrige huik 4. Positie plashek in de nesten wordt door schroeven geadapteerd 3. Naar het lichaam kluppa wordt gericht flanets 7 aangebracht, erin liggen de wijzigingen voor iedere diameter van de tabakspijpen gericht vtulki vast 6. Pakketten plashek worden alle diameter van de tabakspijpen toegedacht. In het werk rouleren klupp door handholds 5. Correcte installatie plashek wordt door middel van risok en nummers, vybitykh op plashkakh en op het lichaam kluppa bereikt.

Waardigheid kluppa Maevskogo is het eenvoudige constructie dragende gezwind wijziging plashek, alsmede klein gewicht. Het is vooral geschikte om kluppom Maevskogo in narezanii rezb op de tabakspijpen van kleine diameter te werken.

Volgend > >