Vodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнhe зagoрodнogo domaVodянoe otoплeнhe domaOtoплeнhe зagoрodнogo domaOtoплeнhe doma

Benaming, verkaveling en assortiment
Teploprovodov in het gebouw

De tabakspijpen van de systemen van waterige verwarming worden voor onderwerpend in apparata benoemd en otvoda van hen van de noodzakelijke boel van smoorhi drager, daarvandaan hen noemen teploprovodami.

Teploprovody de vertikaale systemen van de verwarming podrazdelyaiutsya op de autosnelwegen, stoyaki en podvodki. Teploprovody horizontale systemen, behalve de verkeersaders, van stoyakov en overdrachten, horizontale vertakkingen hebben.

Vertrouwende de plaats van het gebouw van de verkeersaders systemen nuanceren met opper razvodkoi (vijg. 43 en), wanneer aangrijpend (scheiden smoorhi drager) de verkeersader (T1) bevindt zich hoger boven van otopitelnykh apparata; Met lager razvodkoi (vijg. 43 6, vijg. 44 en), wanneer en aangrijpend (T1) en antoniem (T2) verkeersaders worden onderaan apparata gelegen. In de in het water levend verwarming brengen tijdperk anderse systemen met "oprokinutoi" de doorstroming van het water (vijg door. 44 in), wanneer aangrijpende verkeersader (T1) resideert onderaan, en antoniem (T2) van hoger boven de verwarming apparata.

Voor de smoorhi drager vrijaf zijn gebruikte stalene tabakspijpen, doorgaans, shovnye (svarnye) en minder dikwijls besshovnye (tselnotyanutye). Stalene tabakspijpen vervaardiging van zacht koolstof staal welk verzacht de voerend van verdraait, van kervend op de tabakspijpen van en diverse oprichting van het mannelijk lid operaties. De wijde toepassing van stalene tabakspijpen in de systemen van de verwarming legen hen prochnostiu uit, door de eenvoud en de betrouwbaarheid van svarnykh verbindingen, door de correspondentie van de coefficient van lineaire uitbreiding werden de coefficient van breidend van beton welk belangrijk in zadelke tabakspijpen in beton (bijvoorbeeld, in beton panelnykh radiatoren).

teплoпрocodы ceрthkaльных chctem ceнtрaльнogo otoплeнhя

Vijg. 43. Teploprovody de vertikaale systemen van centrale verwarming
En - met opper razvodkoi; B - met lager razvodkoi; In - met "oprokinutoi" de doorstroming van het water;
1 en 2 - aangrijpend (T1) en antoniem (T2) verkeersaders; 3 en 4 - aangrijpend en antoniem stoyaki; 5 en 6 - aangrijpend en antoniem podvodki; 7 - otopitelnye apparata: (door de pijlen wordt de richting van de motie van smoorhi drager) gemerkt


teплoпрocodы goрhзoнtaльных chctem codянogo otoплeнhя

Vijg. 44. Teploprovody de horizontale systemen van de in het water levend verwarming
En - met lager razvodkoi; B - met opper razvodkoi;
1 en 2 - aangrijpend (T1) en antoniem (T2) verkeersaders; 3 en 4 - aangrijpend en antoniem stoyaki; 5 en 6 - aangrijpend en antoniem podvodki; 7 - otopitelnye apparata (door de pijlen wordt de richting van de motie van smoorhi drager) gemerkt; 8 - odnotrubnye vertakkingen; 9 - bifilar vertakkingen

In de systemen van de in het water levend verwarming gebruik niet zinced (zwart) svarnye vodogazoprovodnye tabakspijpen - vertrouwende de lijvigheid van de muur van de tabakspijp podrazdelyaiutsya op gebruikelijk, zwaar-overhandigd en gemakkelijk.
In tabl. 27 wordt het assortiment aan tabakspijpen gegeven. De meest upotrebitelny voor de verwarming gebruikelijke en gemakkelijke tabakspijpen. In het karakter de cijfer indiceren van provisory rijstrook (Du20). Staal elektrosvarnye en besshovnye tselnotyanutye tabakspijpen vrijlating met de muren van diverse lijvigheid, daarvandaan in het karakter noodzakelijk om buitenste diameter en de lijvigheid van de muur, bijvoorbeeld 76x3 mm te indiceren. Het assortiment aan stalene tabakspijpen wordt tabl gezwicht. 28, 29, 30.

Volgend > >