Vodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнhe зagoрodнogo domaVodянoe otoплeнhe domaOtoплeнhe зagoрodнogo domaOtoплeнhe doma

Kandidatenlijsten met betrekking tot keuze en ontginning
De systemen van de in het water levend verwarming

Om te de keuze verzachten van het meeste aanbevelenswaardige systeem van de verwarming, wordt navolging de rangschikking van alleenstaande huizen en cabines gesuggereerd:

  • Schrijf En - odnoetazhnye huizen met de kelder en zonder de kelder met steil dak machine;
  • Typ B - odnoetazhnye huizen met plat dak met de kelder of zonder de kelder;
  • Tikken - twee en elk meere etazhnye huizen met de molteken of steil dak en met de kelder in.

Vijg. 8. Het systeem van de in het water levend verwarming met de geassocieerde motie van het water
1 - boiler; 2 - belangrijkste stoyak; 3 - rasshiritelnyi doos; 4 - vozdukhosbornik; 5 - aangrijpend stoyaki;
6 - antoniem stoyaki; 7 - antoniem lijnen; 8 - rasshiritelnaya tabakspijp; 9 - pomp

Voor de huizen van het type En wordt aangeraad geldend van de systemen van de in het water levend verwarming slechts met de verticaal stoyakami. Otopitelnye systemen met horizontale razvodkoi kunan niet otopit cherdachnoe huisvesting met krutopadaiushchei dak. Het systeem van de in het water levend verwarming van zodanig huizen met de kelder of zonder het het het is aanbevelenswaardig om dvukhtrubnoi met natuurlijke doorstroming met opper of lager razvodkoi waar te maken. In de boiler installatie in de kelder het hoogtepunt van de schoorsteen moet niet minder 10 m zijn. In huizen zonder de kelder boilers richten op begane grond op, en systeem moet slechts met opper razvodkoi zijn.

Voor de huizen van B typen met de kelder voortvloeit om het systeem van de in het water levend verwarming met horizontaal razvodkoi aan te dienen. Boiler het is aanbevelenswaardig om in de kelder op te richten. Er is in staat in de verbinding het feit dat hoogtepunt van de tabakspijp van zodanig huizen overtreft niet 6 versmaaten, het is aanbevelenswaardig als brandstof om gas of vocht brandstof aan te dienen.

Voor de huizen van B typen zonder de kelders ook is aanraadde aan gelden het systeem van de in het water levend verwarming met horizontaal razvodkoi, boiler richten niet zaglublennym op, en als tanken het is aanbevelenswaardige toepassing van Gaza of vocht brandstof.

Voor twee en elk meere etazhnykh de huizen respectievelijk tikken aanbevelenswaardig om dvukhtrubnuiu het systeem van de in het water levend verwarming met de verticaal stoyakami in en bovenste of lager razvodkoi te benutten.
In het horizontale systeem van de verwarming het is onmogelijks helemaal obogret alle huisvestingen van huis. Het stokende systeem wordt met natuurlijke doorstroming volbracht, omdat met het dit draaien op uitzicht totaliter voldoende tsirkulyatsionnyi aandrang uit. Omdat schoorsteen op deze gebouwen heeft hoogtepunt niet minder 10 m, die boilers kan elk brandstof doorwerken.

In de tafel 1 worden gegeven de systemen van de verwarming raadden voor de toepassing in de huizen van overeenkomstige types aan.

Tafel1.

De types van alleenstaand huisvest en overeenkomstige hen van het systeem van de verwarming

Het stokende systeem

Schrijf En machine

Typ B

Tikken

Het systeem van de in het water levend verwarming:

Met de verticaal razvodkoi:

Oppere uitreiking lagere uitreiking

Met horizontaal razvodkoi

 

+


 

+

 

Kh

+


Kh

 

 


 

+


 

+

 

Kh

+

+

Breng ruimte verwarming onder

 

+

 

+

+

Indigeen verwarming:
Gasachtig nagrevateli

Elektrisch nagrevateli met de warmte opeenhoping

+

+

Kh

Kh

+

+

Kh

Kh

Kh

Kh

Opmerking. Zashtrikhovannaya onderdeel op de schilderstuk residentiele huisvestingen, nezashtrikhovannaya podvalnye; "+" wordt aangeraad; "Kh" wordt verondersteld.