Vodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнhe зagoрodнogo domaVodянoe otoплeнhe domaOtoплeнhe зagoрodнogo domaOtoплeнhe doma

Odnotrubnye en dvukhtrubnye de systemen van de in het water levend verwarming

Odnotrubnye de systemen van de in het water levend verwarming hebben niet hiertegenover stoyakov, en water, okhlazhdennaya in de verwarming apparata, terugkomsten in aangrijpend stoyaki (vijg. 7 en, 7 b).

In odnotrubnykh systemen in lagere verwarming apparata de mengeling gedraagt van verhit water en wateren, okhlazhdennoi in opper apparata. Omdat de temperatuur van deze mengeling onderaan de waterhoudende temperatuur in de apparata van de zolders dat vlak van nagreva lager apparata moet zijn meerdere wordt vergroot.

In odnotrubnykh systemen water circuleert in de verwarming apparata en stoyakakh welk hen voeden, vanwege raznosti de temperaturen van het water in die en andere. Odnotrubnye systemen kunnen worden met betrekking tot twee blauwdrukken beslecht. In de blauwdruk, genoemd op de vijg. 7a, in oppere radiatoren gedraagt van stoyaka maar deel van water, het overblijfsel van het water wordt naar met betrekking tot stoyaku naar nizheraspolozhennym radiatoren gemeubileerd. De waterhoudende boel voor ieder stokend gereedschap kan worden door de kranen gehandeld, stellen op apparata in.

Dcухtруbнaя chctema codянogo otoплeнhя c ectectceннoй chрkуляcheй (ceрхнee рacпрedeлeнhe codы)

Vijg. 6a. Dvukhtrubnaya het systeem van de in het water levend verwarming met natuurlijke doorstroming
(de oppere uitreiking van het water)

1 - aangrijpend (belangrijkste) stoyak; 2 - de pijpleiding van het antoniem water; 3 - boiler; 4 - rasshiritelnyi bachok; 5 - verwarming apparata; 6 - pereliv; 7 - preventieve pijpleiding.

 Andere protochnaya systeem wordt op de vijg gemerkt. 7b. Hier alle water van stoyaka verloven stap voor stap door alle verwarming apparata begin met oppere.

Anders dan eenvoudig odnotrubnoi systeem, in protochnoi systeem in nizhelezhashchie radiatoren gedraagt van niet mengeling verhit en okhlazhdennoi in de opper apparata van het water, en slechts okhlazhdennaya water.

In protochnykh systemen het is onmogelijks om op de verwarming apparata gebruikelijke kranen dubbel regulirovki ingestellen. Als lagen zodanig kranen vast, dan superceded op dat gereedschap kraan, zou onderwerpend van het water in alle apparata zaken, filiaal naar stoyaku, en helemaal een van kranen gesloten, kan worden de waterhoudende doorstroming door alle apparata dit stoyaka opgehouden. Tussentijd installatie van de verwarming apparata zonder de kranen resulteert in ruimere ongemakken, omdat dan wordt onmogelijk om de luchte temperatuur in de huisvestingen om te gaan met.

Dcухtруbнaя chctema codянogo otoплeнhя c ectectceннoй chрkуляcheй (нhfнee рacпрedeлeнhe codы)

Vijg. 6b. Dvukhtrubnaya het systeem van de in het water levend verwarming met natuurlijke doorstroming
(de lagere uitreiking van het water)

1 - aangrijpend (belangrijkste) stoyak; 2 - de pijpleiding van het antoniem water; 3 - boiler; 4 - rasshiritelnyi bachok; 5 - verwarming apparata; 6 - antenne tabakspijp; 7 - pereliv; 8 - preventieve pijpleiding. 

Odнotруbныe chctemы codянogo otoплeнhя c hckуcctceннoй chрkуляcheй (c зamыkaющhmh уhactkamh)

Vijg. 7a. Odnotrubnye de systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming
(met zamykaiushchimi stadsdelen)
1 - boiler; 2 - belangrijkste stoyak; 3 - rasshiritelnaya tabakspijp; 4 - rasshiritelnyi doos; 5 - aangrijpende lijn; 6 - vozdukhosbornik; 7 - stoyaki; 8 - antoniem lijnen; 9 - pompen; 10 - troiniki met de kurken.

Odnotrubnye de systemen van de verwarming kunnen worden slechts met oppere razvodkoi volbracht, daarvandaan hen gelden in de gebouwen, waar er zijnen zolderkamers en waar kunnen aangrijpende verkeersaders in de zolders zich bevinden. Poetazhnyi lancerend van deze systemen in de uitwerking onmogelijk, en in dit hun tekort.

Odнotруbныe chctemы codянogo otoплeнhя c hckуcctceннoй chрkуляcheй (прotohнaя chctema)

Vijg. 76. Odnotrubnye de systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming
(protochnaya systeem)

1 - boiler; 2 - belangrijkste stoyak; 3 - rasshiritelnaya tabakspijp; 4 - rasshiritelnyi doos; 5 - aangrijpende lijn; 6 - vozdukhosbornik; 7 - stoyaki; 8 - antoniem lijnen; 9 - pompen; 10 - troiniki met de kurken

Niettemin vergeleken met dvukhtrubnymi systemen (vijg. 6) van de verwarming odnotrubnye eenvoudiger in bemantelend en, tevens, elk meere prachtige verschijning hebben. De verdisste van hen in wat op het apparaat van odnotrubnoi systeem wordt van kleinere tabakspijpen, genodigd hebben dan op het apparaat dvukhtrubnoi.

Odнotруbныe chctemы codянogo otoплeнhя c hckуcctceннoй chрkуляcheй

Vijg. 7v. Odnotrubnye de systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming
(horizontaal protochnaya systeem)

Alle deze positieve eigenaardigheden van odnotrubnykh systemen zeer essentieel en totaliter hun wijde toepassing vergeven.