Vodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнheVodянoe otoплeнhe зagoрodнogo domaVodянoe otoплeнhe domaOtoплeнhe зagoрodнogo domaOtoплeнhe doma

De systemen van de in het water levend verwarming
Met de kunstmatige doorstroming van smoorhi drager

In de systemen van de in het water levend verwarming met de natuurlijke doorstroming van tsirkulyatsionnye aandrang worden door gemeten als klein als dozijnen millimetrov aquatische colonne. Zo kleine aandrangen niet gelaten deze systemen beslechten in de gebouwen ruimere spanne, tevens, zij vereiste van geldend van de tabakspijpen van beduidende diameters welk gedragingen naar de ruime onkost van het metaal.

De voornoemde achterstanden worden de systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming ontnomen.

Erin doorstroming van het water wordt centrifugale pompen gemaakt. Pompen, spel in zamknutykh de beugels van het systeem van de verwarming bemand met het water, water tilen niet, en slechts zijn overdracht makende doorstroming, en daarvandaan heten tsirkulyatsionnymi.

Tsirkulyatsionnyi pomp insluiten, doorgaans, in de tegenovergestelde verkeersader van het systeem van de verwarming voor toenemend van de dienst leven van de details op elkaar werken met verhit waterhoudend in.

Op de vijg. 2a, 2b worden de systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming geportretteerd. Rasshiritelnyi doos podsoedinyaiut niet naar aangrijpend, en naar tegenovergestelde verkeersader.

Chctemы codянogo otoплeнhя c hckуcctceннoй chрkуляcheй (ceрхняя рaзcodka)

Vijg. 2a. De systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming (bovenste razvodka)
1 - boiler; 2 - belangrijkste stoyak; 3 - rasshiritelnyi doos; 4 - signalnaya lijnen; 5 - aangrijpende lijn; 6 - vozdukhosbornik; 7 - aangrijpend stoyaki; 8 - antoniem stoyaki; 9 - antoniem lijn; 10 - pompen; 11 - rasshiritelnaya tabakspijp

In de systemen van de verwarming aanbevelenswaardig om speciale tsirkulyatsionnye pompen boekende de beduidende boel van het water en ontwikkelende vergelijkenderwijs kleine aandrangen te gelden. Deze maloshumnye horizontale lopastnye de pompen van centrifugaal type, amalgameren in gemeenschappelijke bloc met elektrisch motors en adapteerden maar meteen op de tabakspijpen (zonder de kelder), bijvoorbeeld pompen van typen TSNIPS (vijg. 3) of TSVTS (vijg. 4).

Toepassing van nasosnykh de systemen van de verwarming verhuurt essentieel om de spanne van de pijpleiding te vergroten en om metalloemkost de systemen van de verwarming ten koste van de vermindering van de diameters van scheidende pijpleidingen te zakken. Er is in staat tevens, de installatie van tsirkulyatsionnogo pomp de mogelijkheid schijnt van de toepassing van nieuwe skhemnykh de beslissingen van het systeem van de verwarming, bijvoorbeeld, verklaring van afstand van bovenste razvodki pijpleidingen. Echter toepassing van nasosnykh de systemen van de verwarming is mogelijk maar beneden de termen van betrouwbaare elektriciteit voorraad.

Chctemы codянogo otoплeнhя c hckуcctceннoй chрkуляcheй (нhfняя рaзcodka)

Vijg. 26. De systemen van de in het water levend verwarming met kunstmatige doorstroming (lager razvodka)
1 - boiler; 2 - aangrijpende lijn; 3 - antoniem lijnen; 4 - aangrijpend stoyaki; 5 - antoniem stoyaki; 6 - lucht-trace; 7 - vozdukhosbornik; 8 - rasshiritelnyi doos; 9 - pompen; 10 - rasshiritelnaya tabakspijp.

In de afwezigheid teplogeneratorov op ferme brandstof met topkami lang goreniya kan vernemen gelden van het systeem van de in het water levend verwarming (vijg. 5) met bakomakkumulyatorom en tsirkulyatsionnym de pomp van TSVTS typen. Zodanig systeem verhuurt verreweg om operationeele uitgaven met betrekking tot de dienst van de generator van caloriek te bekorten.

Dhagoнaльный chрkуляchoнный нacoc CHИPC

Vijg. 3. Diagonalnyi tsirkulyatsionnyi pomp TSNIPS
1 - aan het werk wiel; 2 - lichaam; 3 - salnikovoe versteviging; 4 - de schacht van elektrisch motor

De grondbeginsel van gelijkaardig systeem van de verwarming houdt in in wat smoorhi mogendheid teplogeneratora kies in 3 tijdperk meer, dan van de smoorhi aderlating van otaplivaemogo huis, voor de rekening wat schijnt mogelijkheid niet aan de verschaffen de compensatie van de smoorhi aderlatingen van huis maar ook om caloriek te tasten
In speciale doos welk begint om met betrekking tot de beeindiging van de ontginning teplogeneratora te werken. Volume bakaakkumulyatora selecteren met zodanig berekening, om timen het razryadki gecomponeerd niet minder 8 uur (in het werk van teplogeneratorov twee tijdperk in vierentwintig uren met betrekking tot 4 uur). Voor het efficiente werk van het systeem bakakkumulyator moet zorgvuldig teploizolirovan met een uitzicht betreffende de uitzondering van de nutteloze aderlatingen van caloriek zijn.

Ceнtрobefный chрkуляchoнный нacoc thпa CVC

Vijg. 4. Centrifugale tsirkulyatsionnyi de pomp van TSVTS typen
1 lichaam; 2 - nagnetatelnyi ajutage; 3 - kontrflanets voor de tabakspijp affixture; 4 - elektrisch motor.